Yritys
Uudella omistajalla Jari Nikkasella on pitkät perinteet kauppiassuvusta. Jarin isällä on ollut Turussa monia eri kauppoja aina 60-luvulta alkaen, missä on myyty päivittäistavaroita asiakkaille (Nikkasen liha ja leikkeleet oli ensimmäinen liike). Näin ollen Jari on kasvanut elintarvikeyrittäjyyteen ja kun tuli mahdollisuus Naantalin laavun omistajuuteen, ei hänen kauaa tarvinnut miettiä. Entisen omistajan luomat hyvät ja vankat asiakassuhteet olivat tärkeitä päätöstä tehdessä. Jari haluaakin jatkaa tinkimättömällä ammattitaidolla ja tarjota jatkossakin asiakkaille parasta mahdollista laatua raaka-aineista lähtien.
Jari on ollut jo vuodesta 2003 lähtien naantalilainen ja lapsuudessaan hän on viettänyt kesät Luonnonmaalla suvun mökillä.
Laavun perinteiset tuotteet eivät ole muuttuneet: meiltä saat edelleen rönttöset, tartar-kastikkeen sekä graavilohileivät perinteisillä herkkuresepteillä. Olemme myös tuoneet tuotevalikoimaan myös uutuuksia mm. Savustetut lihatuotteet, Ruukin sinapit ja maustetut valkosipulinkynnet sekä tuoreet piirakat ja itse leivottu saaristolaislimppu .
Laavu on auki ympäri vuoden, paitsi tammikuussa lomailemme. Keväällä aloitamme helmikuusta lähtien viikonloppuisin ja kesää kohden olemme enemmän viikossa auki. Kesäkauden päättyessä (yleensä koulujen alkaessa) hiljenee myös laavun toiminta pikkuhiljaa talven lähestyessä. Sivuiltamme löydät aina päivitetyt aukioloajat.